Hoe werkt dat?

Hoe werkt dat?

Door de wet werk en zekerheid (flexwet) is het lastig geworden om uw invalpool zo groot mogelijk te houden. Invallers zijn beperkt inzetbaar doordat u verplicht bent u hen na een aantal keren een vast contract aan te bieden. 

Bij de inzet van zelfstandigen is dit niet het geval. Doordat ik als zelfstandige een dienst verleen op basis van een factuur heeft de school niet te maken met een persoon maar een bedrijf. De wet werk en zekerheid is hierbij niet van toepassing.

Wanneer in te zetten?
Door mijn opleiding tot onderwijsassistent en leraar aardrijkskunde tweede graad ben ik in te zetten op zowel de basisschool als de middelbare school.
Meer informatie hierover vindt u hier.

De werkzaamheden in de regio Midden Nederland waar ik beschikbaar voor ben zijn:
– Inval/ziektevervanging (verlof)
– Leerlingbegeleiding
– Lessen overnemen
– Verzorgen van aardrijkskundelessen
Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Laat het mij vooral weten en wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Een afspraak maken
Bij spoed: Vanaf 07:00 kunt u mij telefonisch of per app bereiken op: 06 20 31 72 07

Wanneer er geen spoed is kunt u mij mailen op info@hielkevoordeklas.nl of bellen op 06 20 31 72 07.
– We bespreken de opdracht, wensen en de modelovereenkomst. Ook ontvangt u een scan van mijn VOG.
– Ik kom bij u op school en voer de opdracht uit.
– Na afloop van de opdracht ontvangt u een factuur voor de gewerkte uren.